Blog

6 bæredygtige Instagram-profiler du burde følge

af | apr 15, 2021

Hos Klimavenligt-tøj ELSKER vi at præge og inspirere til en mere bæredygtig livsstil. Især når det handler om tøj. Derfor har vi her samlet seks inspirerende og bæredygtige Instagram-profiler, som vi synes du skal følge, så du ikke går glip af noget inden for bæredygtig mode.

Se også vores side om bæredygtige tøjmærker

Disse frontkæmpere, som vi så fint har kaldt dem, lever en grøn livsstil og går op i bæredygtighed. Såfremt du ikke er klar over hvad Klimavenligt-tøj er, så er vi et bæredygtigt univers inden for bæredygtigt tøj. Vores mission omhandler at sætte bæredygtighed på dagsordenen hos danske forbrugere når det gælder køb af nyt tøj. Derfor er det oplagt at vi kan sætte fokus på frontkæmperne inden for bæredygtigt tøj.

 

Maria Wanglund (3300 følgere)

Flotte Maria Wanglund er dygtig til at tage smukke billeder. Vi er i den grad blevet inspireret og fortryllet af hendes billeder. Ikke nok med at Maria er en dygtig fotograf, så er hun også co-founder af Klimaklubben. Klimaklubben er skabt i samarbejde med Rie Løwe og Anna Kjær Voss, som du naturligvis også finder her på siden. Idéen bag klubben er at inspirere hinanden til at træffe flere bæredygtige valg i hverdagen. Derved er der god harmoni imellem vores mission og Klimaklubbens idé. Det kan vi lide, og vi er glade for at der er flere med på vognen til at inspirere de danske forbrugere til en mere bæredygtig hverdag.

 

Rie Løwe (2600 følgere)

Næste på listen er naturligvis Rie Løwe som vi nævnte i den tidligere Instagram-profil. Rie er som skrevet en del af Klimaklubben. Dernæst er Rie miljø- og klimaaktivist. En vaskeægte frontkæmper for en bæredygtig livstil. Med et budskab om ”alle kan gøre lidt” så er Rie Løwe naturligvis at finde på vores liste over bæredygtige Instagram-profiler. Hop ind på hendes profil og bliv inspireret.

 

Anna Kjær Voss (8900 følgere)

Tredje medlem af Klimaklubben er Anna Kjær Voss. Hun går under navnet ”Klimamusen” og lever også en bæredygtig livsstil med bl.a. flot strikket tøj. Klimamusen er fotograf, og derfor finder du smukke og inspirerende billeder på hendes profil. Ikke nok med dette, så er Anna medejer af Lille Klode, som sælger kvalitetsgenbrugstøj til børn i alderen 0-5 år gammel. Du kan passende tjekke lilleklode.dk ud, hvis du vil være med på vognen gøre lidt for en mere bæredygtig livsstil.

 

Signe Wenneberg (62.300 følgere)

Signe bærer mange kasketter. Hun er nemlig både foredragsholder, journalist, producent, klimaaktivist og forfatter. Faktisk er vi slet ikke færdige endnu med at nævne de mange kasketter som Signe bærer – Signe sidder nemlig også i et par bestyrelser, hvor bæredygtighed er dét som hun skaber fokus omkring. Igen har vi altså at gøre med en vaskeægte frontkæmper for en bæredygtig livsstil. Du kan læse meget mere om Signe Wenneberg på hendes hjemmeside https://signewenneberg.dk/. Vi er total betaget af hendes ordlyd: ”Vi skal bruge vores korte tid her på jorden til noget fornuftigt”. Det kan du læse meget mere om på hendes hjemmeside/blog.

 

Signe Hansen (74.500 følgere)

Signe går også under navnet ”Useless_dk”. Signe er en frontkæmper for bæredygtighed fordi hun inspirere med bæredygtige smykker og som certificeret stylecoach, så er der masser af inspiration af hente hos Signe når det handler om tøj. Du får derfor masser af gode styling tips til en mere bæredygtig livsstil. Hop ind på hendes profil og bliv inspireret.

 

Gitte Mary (64.700 følgere)

Gitte Marie (jep – Gitte Marie!) er en frontkæmper inden for bæredygtighed og slår hårdt ned på bl.a. madspild. Hendes inspirerende skriv om bæredygtighed er til at blive begejstret over – det er vi i hvert fald blevet. Indholdet du finder på hendes Instagram-profil omhandler ren og skær bæredygtighed. Gitte har været en frontkæmper for bæredygtighed helt tilbage fra år 2015 og har bl.a. udgivet en bog med titlen: ”Bæredygtig Badass”. Du finder DIY-guides, veganske opskrifter, og grønne anbefalinger på hendes blog http://www.gittemary.com/.

Vi håber du lader dig inspirere af disse bæredygtige Instagram-profiler.