Strings

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Strings fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtige strings

Her finder du flotte, feminine og lækre bæredygtige strings (g-strenge). De kommer i mange varianter, farver og modeller men det vi fokusere på at det SKAL være bæredygtigt. Derfor finder du vores anbefalinger, så det forhåbentligt er nemmere for dig at vælge dit næste køb af bæredygtige g-strenge.

Ønsker du dine næste strings skal være ekstra bløde, så skulle du prøve bambus strings, som er ekstra bløde i forhold til det velkendte materiale bomuld. Du vil hurtig kunne fornemme og mærke den klare forskel når du rører ved dem eller har dem på. Vi anbefaler dernæst også at gå efter certificeringerne GOTS og FSC for at du som forbruger er 100% sikker på at produktet er bæredygtigt igennem hele forsyningskæden.

Vi er formidler af bæredygtige produkter og du vil derfor blive viderestillet til en webshop.

Har du ris/ros, så er du mere end velkommen til at tage fat i os på kontakt@klimavenligt-toj.dk

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.