Hipster

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Hipster fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtige hipsters

Her finder du flotte og feminine bæredygtige hipsters.

Hipsters kaldes også hotpants da de har et tætsiddende fit. De findes både inden for kategorien undertøj som du finder her på siden men kan også kategoriseres som shorts. Der er dog taget udgangspunkt i kategorien undertøj for disse anbefalinger af hipsters.

Hipsters er oplagte under kjoler og nederdele, som du i øvrigt også kan finde hos Klimavenligt-tøj.dk.

Vil du have ekstra god komfort så tjek hipsters af bambus. Bambuskvaliteten besidder gode egenskaber, såsom antibakterielt, temperaturregulerende, ekstra bløde og mere.

Husk at Klimavenligt-tøj.dk IKKE er en webshop, men et univers for bæredygtigt tøj. Vores mission er at sætte bæredygtighed på dagsordenen hos danske forbrugere. Dernæst så er vores mission også at de danske forbrugere skal prioritere tøj af høj kvalitet med længere levetid så der er færre genkøb.

Vi håber du finder noget du kan bruge – hvis ikke, så er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@klimavenligt-toj.dk