Liste over bæredygtige webshops

Bæredygtige webshops

Hos Klimavenligt-tøj.dk har vi her lavet en oversigt over bæredygtige webshops. Er du på udkig efter konkrete produkter du ønsker, så kan du navigere rundt i vores menu, hvor du finder mange spændende kategorier for herretøj og tøj til kvinder.

NorthOrganic

NorthOrganic

NorthOrganics mission kan identificeres med vores egen: at gøre tekstilindustrien mere bæredygtigt. Derfor består NorthOrganics sortiment af spændende bæredygtige produkter. Du finder bæredygtigt tøj til herre, dame og børn hos NorthOrganic.
Webshoppen er ovenikøbet CO2-neutralt og støter miljøvenlig pakning.

1-2 dages leverings

365 dages returret

Fragt koster 25 kr

Organic Basics

Organic Basics

Organic Basic blev startet af tre venner fra Danmark, hvor det handlede om at opbygge et brand hvis værdier var ærligt, ansvarsfuldt og samtidig i god kvalitet. Det er de lykkedes utrolig godt med! Som de selv skriver på deres hjemmeside, så er modeindustrien “beskidt” og derfor har de centreret bæredygtighed i ALT. Derfor vælger de med omhu fabrikker som værner om miljøet.

2-4 dages levering

30 dages returret

Fragt koster 25 kr

Bambustøj

Bambustøj

Du finder alt det du skal bruge hos bambustøj.dk når det handler om bæredygtigt bambus tøj. Webshoppen har både deres eget mærke, Bamboo, og forhandler også øvrige bæredygtige mærker. Missionen for bambustøj er at blive Danmarks førende webshop inden for bambustøj. Læs mere om bambus her.

1-2 dages levering

90 dages returret

Fragt koster 35 kr

Seamless Basic

Seamless Basic

Seamless Basic blev skabt i 2018 af Trine for at fremstille basis-varer af naturlige, flotte og kvalitetsbevidste materialer til kvinder. Bæredygtighed er dét der prioiteret allerhøjst hos Seamless Basic. Du kan læse meget mere om deres webshop her. Du finder produkter der er fremstillet af 100% silke, 100% merinould og 100% bomuld.

1-3 dages levering

14 dages returret

Gratis fragt

Organic Choice

Organic Choice

Organic-Choice er af ordet det økologiske valg. Du finder bæredygtige pullovers, rullekraver, t-shirts i økologisk bomuld hos Organic-Choice. Det er herrerne Christoffer og Jesper der står bag webshoppen og deres mission for shoppen er at lave tøj med så begrænset klimaaftryk som muligt men samtidig til en pris hvor alle kan være med.

Dag-til-dag levering

89 dages returret

Fragt koster 29 kr

Birkk

Birkk

Birkk er en webshop hvorved økologi og bæredygtighed er i fokus. Du finder alt fra til hjemmet til bæredygtigt tøj. Indehaveren Heidi er naturligvis også selv fan af økologi og bæredygtighed. Du finder bl.a. mærket ELSK på shoppen til kvinder, mænd og børn.

4-6 dages levering

14 dages returret

Fragt koster 35 kr

Rockay

Rockay

Står du og mangler bæredygtigt løbetøj, så er Rockay den helt rette webshop at besøge. Rockay er et tøjmærke og samtidig en webshop med det formål at levere verdenklasse produkter men samtidigt med et fokus på den triste miljømæssige krise som verden befinder sig i. Så står du og mangler nogle løbesko, så besøg Rockay.

1-2 dages levering

40 dages returret

Fragt koster 25 kr