Skjorter

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Skjorter fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtige skjorter

En klassisk skjorte er altid en stensikker vinder. Om det er til arbejde, hverdagsbrug, fester eller andet så er en skjorte altid et sikkert valg. Disse produkter du finder på denne side er bæredygtige skjorter.

Bæredygtigt tøj hos Klimavenligt-tøj er det eneste som er i fokus. Vores mission er at sætte forøget fokus på bæredygtigt tøj, og netop derfor har vi lavet disse anbefalinger, som i dette tilfælde er skjorter. Du kan navigere dig rundt i menuen for at finde andre tøjkategorier, som bl.a. kunne være bæredygtige strømper, bæredygtigt undertøj eller andet.

Skjorter indenunder bæredygtige sweatshirts er helt genialt. Det giver et godt look, og derfor vil det være en god idé at tjekke vores bæredygtige sweatshirts.

Klimavenligt-tøj leverer som beskrevet anbefalinger til køb af tøj. Bæredygtigt tøj. Det vil sige at vi ikke er en webshop men blot forsøger at få danskerne til at købe bæredygtigt fremfor produkter der skader miljøet.