Shorts

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Shorts fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtige shorts

Flotte og behagelige bæredygtige shorts til damen der ønsker bæredygtigt tøj.

Shorts er oplagte til hyggestunder i sofaen, på en grå og kedelig søndag eller bare når der ønskes ekstra god komfort.

For at komforten er helt i top så er det bemærkelsesværdigt at kaste et blik på bambus shorts. Bambus tøj besidder lækre egenskaber såsom ekstra blødt, i forhold til bomuld og samtidig er bambus temperaturregulerende. Du kan læse meget mere om bambus her.

Bæredygtige shorts kommer i mange materialer og med forskellige certificeringer. Måske kan det være en jungle at finde rundt i, men her på Klimavenligt-tøj finder du vores varmeste anbefalinger. Husk at være opmærksom på certificeringer såsom GOTS-certificering eller FSC-certificering for at du som forbrugere er forsikret om at tøjet er bæredygtigt igennem hele forsyningskæden.

Husk at Klimavenligt-tøj.dk IKKE er en webshop men et univers for bæredygtigt tøj hvorved vores mission er at fremme bæredygtigheden i tekstilbranchen og formidle viden omkring bæredygtigt tøj.

Vi håber du finder det du skal bruge.

Du kan også se vores loungewear for ekstra hyggetøj.