Loungewear

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Loungewear fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtigt loungewear

Blødt og behageligt tøj er oplagt til hyggestunder på sofaen, i sengen eller når du bare har lyst til ekstra komfort og behag i hverdagen. Noget af det blødeste du kan finde er bambus. Bambuskvaliteten er ekstra blød, sammenlignet med bomuld som vi kender og så har bambussen en masse gode egenskaber såsom temperaturregulerende, antibakterielt og meget mere.

Her finder du anbefalinger bæredygtigt loungewear. Det vil sige, at Klimavenligt-tøj.dk leverer anbefalinger og sælger altså ikke disse varer. Vi er ikke en webshop men blot på en mission om at sætte mere fokus på bæredygtigt tøj. Det gør vi blandt andet fordi danskerne er storforbrugere af tøj og ved køb af bæredygtigt tøj så nedsættes forbruget ved kvalitetssikret tøj hvor levetiden for tøjet er lang.

Har du ris og/eller ros, så er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@klimavenligt-toj.dk

Vi håber du finder det du skal bruge, og hvis ikke, så har vi mange andre kategorier som du kan bevæge dig rundt i. Vi har blandt andet flotte bæredygtige bluser og skjorter til kvinder.