Sweatshirts

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Sweatshirts fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtige sweatshirts

Her finder du vores anbefalinger af bæredygtige sweatshirts til mænd.

Sweatshirts er lidt geniale, fordi de både er sporty men også har et yderst elegant look. De er multifunktionelle. Du kan iklæde dig en sweatshirt til træningen, eller du kan iklæde dig en sweatshirt, eventuelt med en skjorte indenunder til finere stunder såsom fester, fødselsdage og andre lignende lejligheder. Det er smart, og det er samtidigt bæredygtigt hvis du beslutter dig nogle af vores anbefalinger du finder her på siden.

Hos Klimavenligt-tøj sætter vi fokus på bæredygtigheden. Det kan bl.a. ses ved bambus sweatshirts. Har du ikke hørt om bambus tøj før, så anbefaler vi at du læser vores side omkring netop dette. Det finder du her.

En bambus sweatshirt er ekstra blød at bære og helt oplagt til de forskellige scenarier som en sweatshirt kan bruges til. Tøj af bambus er antibakterielt, temperaturregulerende, hvilket jo er oplagt til fritidsaktiviteter, og tøjet besidder mange flere gode egenskaber.

Er du interesseret i at blive inspireret endnu mere, kan du besøge vores side inspiration, hvor du kan læse blogindlæg omkring bæredygtigt tøj.

Vi håber du finder noget du kan bruge, og husk nu – køb kun hvis du mangler. Vores mission hos Klimavenligt-tøj er at vi ønsker at nedsætte forbruget hos danskerne, fordi vi i Danmark har et stort overforbrug af tøj.

Husk også på, at Klimavenligt-tøj ikke er en webshop, men et univers for bæredygtigt tøj. Denne side giver dig anbefalinger til bæredygtigt tøj, og nærmere bæredygtige sweatshirts.

Har du tilføjelser eller rettelser så er du mere end velkommen til at tage fat på os på email: kontakt@klimavenligt-toj.dk