Boxershorts

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Boxershorts fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtige boxershorts

Løse underbukser, som bæredygtige boxershorts også kaldes, er behagelige at have på. Om de er produceret i økologisk bomuld eller andet materiale, så vil de altid være behagelige at bevæge sig rundt i.

Mange boksershorts har gylp foran, så det skal du være opmærksom på såfremt du ønsker eller ikke ønsker dette. Vi håber du finder de helt rette boxershorts her.

Klimavenligt-tøj er ikke en webshop men et univers for bæredygtigt tøj hvoraf vi har samlet en række bæredygtige produkter vi anbefaler. Det har vi gjort i håbet om at de danske forbrugere vil prioritere bæredygtigt tøj fremfor andet. Hvorfor? Simpelthen fordi vi danskere er storforbrugere af tøj, og hos Klimavenligt-tøj har vi sat os på missionen at sætte bæredygtig på dagsordenen. Det sker blandt andet ved at købe bæredygtigt tøj.