Leggings & Tights

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Leggings & Tights fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtige leggings og tights

Bæredygtige leggings og tights er perfekte og oplagte til under kjolen og især i materialet bambus som giver tøjet ekstra gode kvaliteter såsom antibakterielt, temperaturregulerende og samtidig er tøjet super bæredygtigt. Skal du til en finere fest, kan du overveje om du i stedet vil have nogle bæredygtige strømpebukser under kjolen.

Hos Klimavenligt-tøj.dk finder du over 500 anbefalinger til bæredygtigt tøj. Her på siden finder du leggings og tights. Vi er ingen webshop men derimod et bæredygtigt univers inden for tøj.

Forskellen på leggings og strømpebukser

Strømpebukser er den model hvor de dækker fødderne. Leggings er hvor de dækker til anklen og ikke ned under foden, og det samme gælder tights der dog er mere velegnet til sport og træning.

Bambus leggings og tights

Leggings og tights laves blandt andet i det bæredygtige materiale bambus, der de seneste år har været et af de hotteste materialer i tøjindustrien. Selvom det meste bambus tøj stadig kommer fra Kina, så er det mere bæredygtigt end meget af det andet tøj der kommer ud af Kina, da bambus er mere bæredygtigt at producere og har langt bedre egenskaber som materiale.

Bambus leggings er bløde, hårdføre og ånder særdeles godt, hvilket er rart når man har leggings el. tights på der sædvanligvis sidder tæt ind til kroppen.

Økologisk bambus

Bambus kan som mange andre naturlige materialer også fås økologisk, hvorfor du også kan finde økologiske bambus leggings og tights her på siden.

Sådan vælger du mere bæredygtigt tøj

Husk altid at være opmærksom på certificeringer. Når det handler om bomuld og uld, så er det vigtigt at det ikke er det konventionelle som du kender men at tøjet er økologisk. Du finder mere viden om økologisk uld og økologisk bomuld her hos Klimavenligt-tøj.

Har du spørgsmål, ris og/eller ros, så er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@klimavenligt-toj.dk. Vi er altid åbne overfor forbedringer da vi bestræber os på at være dit foretrukne sted at besøge når du skal supplere din garderobe med nyt tøj.

Ude til venstre side kan du filtrere efter pris og evt. søge efter navn på et produkt eller materiale. Søg f.eks. efter “bambus”.