Leggings & Tights

Filter

Bæredygtige leggings og tights

Bæredygtige leggings og tights (strømpebukser) er perfekte og oplagte til under kjolen og især i materialet bambus som giver tøjet ekstra gode kvaliteter såsom antibakterielt, temperaturregulerende og samtidig er tøjet super bæredygtigt.

Hos Klimavenligt-tøj.dk finder du over 500 anbefalinger til bæredygtigt tøj. Her på siden finder du leggings og tights. Vi er ingen webshop men derimod et bæredygtigt univers inden for tøj.

Strømpebukser er den model hvor de dækker fødderne. Leggings er hvor de dækker til anklen og ikke ned under foden.

Husk altid at være opmærksom på certificeringer. Når det handler om bomuld og uld, så er det vigtigt at det ikke er det konventionelle som du kender men at tøjet er økologisk. Du finder mere viden om økologisk uld og økologisk bomuld her hos Klimavenligt-tøj.

Har du spørgsmål, ris og/eller ros, så er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@klimavenligt-toj.dk. Vi er altid åbne overfor forbedringer da vi bestræber os på at være dit foretrukne sted at besøge når du skal supplere din garderobe med nyt tøj.

Ude til venstre side kan du filtrere efter pris og evt. søge efter navn på et produkt eller materiale. Søg f.eks. efter “bambus”.