Tights

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Tights fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtige tights

Bæredygtige tights, undertøj, er danskernes favorit og det går man aldrig galt i byen med. De er tætsiddende og behagelige. Især hvis du vælger bambus tights.

Underbukser af bambus er helt geniale da bambus materialet besidder egenskaber såsom temperaturregulerende, antibakterielle og meget mere.

Hos Klimavenligt-tøj har vi udvalgt bæredygtige tights med det overordnet budskab at de skal være bæredygtige. Det har vi af den grund, at vi har en mission om at bæredygtighed på dagsordenen hos danske forbrugere når det gælder køb af nyt undertøj. Når du står og mangler nyt undertøj, så vil vi forsøge at overbevise dig om at valget skal falde på bæredygtigt undertøj. Dernæst så er det også vigtigt at du “kun” køber når du mangler, fordi tekstilindustrien har et stort aftryk i miljøet og derfor skal tøjforbruget nedsættes hos os danskere, da vi især har et højt forbrug af tøj. Læs mere om miljøpåvirkning af den danske tøjafhængighed i vores blogindlæg.

Vi håber ikke at vi har skræmt dig væk med et nyt køb af undertøj, fordi vi skal naturligvis have undertøj på kroppen. Undertøjet er jo med til at beskytte det ydre tøj mod at blive snavset af sved og andet.

Husk at Klimavenligt-tøj IKKE er en webshop. Denne side giver dig en række anbefalinger til bæredygtige tights.