Bluser og skjorter

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Bluser og skjorter fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtige bluser og skjorter

Klæd dig på pænt med en bæredygtig skjorte, eller en flot bluse. Materialerne er bæredygtige, men forsikre dig en ekstra gang ved bl.a. at tage et kig på certificeringerne samt materialerne. Hos Klimavenligt-tøj sælger vi ikke noget af det tøj vi har på siden, men vi er på en mission hvorved vi ønsker at sætte mere fokus på bæredygtigt tøj og derfor ser du bl.a. denne liste med anbefalelsesværdige bæredygtige produkter.

Bæredygtige bluser er smarte og findes i mange varianter. Vi håber du finder en eller flere her som fanger din interesse. Såfremt du har forslag til forbedringer, tilføjelser eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@klimavenligt-toj.dk

Er du til recyled polyester, som på dansk hedder genanvendt plastik, så findes det også her. Er du derimod til økologisk bomuld – altså ikke den konventionelle bomuld, så kan du også finde din næste bæredygtige bluse eller skjorte. Er du ikke klar over forskellen ml. konventionel og økologisk bomuld, så kan du se vores blogindlæg her.

Vi håber du finder din næste bæredygtige bluser og skjorter her.

Bemærk: Klimavenligt-tøj.dk er IKKE en webshop.