Undertøj dame

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Undertøj dame fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtigt undertøj

Her finder du bæredygtigt undertøj til damer. Der findes mange forskellige varianter/modeller når det angår undertøj. Du kan hos Klimavenligt-tøj.dk finde følgende kategorier: hipsters, maxi trusser, tai trusser, strings (g-strenge).

Du kan forsikre dig om, at tøjet du finder er fremstillet af bæredygtige materialer såsom bambus, økologisk bomuld eller andet. Har du ikke hørt om tøj, som er lavet af bambus, så anbefaler vi at du tager læsebrillerne på, hvis det er nødvendigt, og læser mere omkring bambuskvaliteten. Du finder viden omkring bambustøj her.
Studsede du over ‘økologisk’ foran bomuld? Det skyldes at vi KUN viser bomuldsprodukter der er lavet af økologisk bomuld. Du kan læse meget mere omkring hvorfor du skal købe økologisk bomuld fremfor det konventionelle bomuld i vores blogindlæg her.

Fandt du ikke hvad du søgte efter, så er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@klimavenligt-toj.dk. Så vil vi hjertens gerne hjælpe/vejlede dig. Er du i tvivl om det du har fundet er bæredygtigt er du ligeledes også velkommen til at kontakte os.

Bemærk: Klimavenligt-tøj.dk er IKKE en webshop men en hjemmeside hvis mission er at fremme bæredygtigheden hos de danske forbrugere.