T-shirts og toppe

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige T-shirts og toppe fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtige t-shirts og toppe

Her finder du bæredygtige t-shirts og toppe der er fremstillet med bæredygtige materialer. Det er alt fra bambus til økologisk bomuld.

På denne side har du Klimavenligt-tøj.dks anbefalinger. Det vil sige at du ikke kan købe tøjet her på siden, men du ville blive ført videre til en anden ekstern webshop. Klimavenligt-tøj.dk er et univers for bæredygtigt tøj der ikke tager parti eller ønsker at sælge dig en vare. Det vi ønsker at sætte endnu mere fokus på bæredygtighed i den danske tekstilindustri.

T-shirts og toppe kommer i mange varianter, former, pasforme og farver. Det er naturligvis en smagssag hvad man er til – men det der også er vigtigt ved valg af nyt tøj er materialet og certificeringerne dertil. Læs meget mere om bæredygtige certificeringer her.

Hos Klimavenligt-tøj finder du ikke nogle produkter, som er produceret af konventionel bomuld (altså den du normalvis kender…). Her på siden finder du KUN den økologiske bomuld. Du kan læse mere om hvorfor i vores blogindlæg.

Har du forslag, tilføjelser eller konstruktiv kritik? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@klimavenligt-toj.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.