Briefs

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Briefs fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtige briefs

Bæredygtige briefs til mænd/herre som også kaldes herre trusser er det helt klassiske undertøj mange mænd foretrækker at beskytte det inderst lag med. Briefs er uden benlængde. Er du til undertøj med ben, så se vores tights.

Når du ser produkter på Klimavenligt-tøj er de nøje udvalg i håbet om at sætte forøget fokus på bæredygtigt tøj, og i dette tilfælde bæredygtige briefs. Bæredygtigt tøj er med til at sikre en mere bæredygtig hverdag, da disse produkter typisk er af høj kvalitet og derfor har en højere levetid og skiftes mindre. Dernæst så er produktionen mere skånsom mod miljøet, som f.eks. ses ved bambus briefs, hvorved bambus er et bæredygtigt materiale da bambussen kræver ganske lidt vand og kan gro op til 1 meter om dagen.
Tøj af økologisk bomuld er også et rigtigt godt bud. Du kan læse meget mere om forskellen på den konventionelle bomuld (dvs. ikke økologisk) og så den økologiske  bomuld i vores blogindlæg her.

Klimavenligt-tøj er et univers der omhandler bæredygtigt tøj. Vi er IKKE en webshop, men blot en formidler med et bæredygtigt budskab.

Har du ris og/eller ros, så er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@klimavenligt-tøj.dk