Bambus BH uden bøjle

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Bambus BH uden bøjle fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtige bambus BH’er uden bøjle

At finde den rigtige BH kan være svært. Mange kan sidde generende og gnave ubehagelige steder, og især BH’er med bøjle kan være generende at have på en hel dag. Det er ikke sjovt at gå i en ukomfortabel BH når man har en lang dag foran sig, for dagen bliver bare lidt dårligere. En bambus BH uden bøjle er måske løsningen for dig.

Med en Bambus BH får du ikke bare en bæredygtig BH, men også en BH uden bøjle du kan holde ud at have på hele dagen. Bambus tøj er super blødt, hvilket også gør sig gældende for BH’er og du kan dermed finde en lang række af de mest komfortable BH’er på markedet, bland andet fra disse mærker:

  • Boody
  • Bamboo Basics
  • Frank Dandy

Der er efterhånden mange tøjmærker der laver bambus tøj og du kan derfor finde Bambus BH’er fra flere velkendte mærker også. Jeg vil dog anbefale at købe fra mindre kendte mærker, da fokus på bæredygtighed her er endnu større i organisationen generelt.

Bambus BH med bøjle

Er du på udkig efter Bambus BH’er med bøjle, så kommer du til at støde på noget af en udfordring, for dem er der efter min research at dømme, ikke nogen af.

Bambus tøj bliver generelt lavet med komfort i mente, og BH’er med bøjle er anset som mindre komfortable og det er også derfor at du stort set kun finde bambus BH’er og bambus toppe uden bøjle.