Strømper og sokker til herre

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Strømper og sokker til herre fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtige strømper og sokker

Hos Klimavenligt-tøj har vi samlet en masse spændende strømper og sokker lavet i bæredygtige materialer, til dig i alverdens farver. Alt fra multifarvet stribet strømper til helt enkle ensfarvet bæredygtige strømper.

Du finder også strømper der er certificeret efter bæredygtige mærkater. Læs meget mere om certificeringer her. Det vigtigste er, at strømperne er produceret efter bæredygtige principper. Det er dét vi værner om hos Klimavenligt-tøj.dk. Du kan forsikre dig om, at disse strømper skriger af bæredygtighed og dét er vi stolte over. Vi er ikke en shop, men et katalog over bæredygtigt tøj.

Hvad er forskellen på strømper og sokker?

I daglig tale i Danmark er det lidt hip som hap hvad vi mener når vi siger enten strømer el. sokker, da den generelle konsensus er at vi snakker om det man har på fødderne. Der er dog en forskel hvis man rigtig kløver ordene.

En strømpe er noget du trækker ud over foden og som går mere el. mindre op ad benet.

En sok er også noget du strækker ud over foden, men som er korte og som regel mener man ankelsokker el. sokletter når man skal definere ordet “sok”.

Sokletter er mest brugt af kvinder, men kan bruges af både mænd og kvinder. Ankelsokker bruges rigtig meget indenfor sport og af alle om sommeren hvor man går i shorts og man synes det ser dumt ud med høje strømper.

Strømper og sokker af bambus til mænd

Er du til bambusstrømper er der et stort udvalg her. Bambuskvaliteten er noget af det lækreste inden for kategorien strømper. Vi har også fundet nogle lækre strømper i økologisk uld samt økologisk bomuld. Har du ikke prøvet bambusstrømper endnu, så har det vores varmeste anbefalinger. Du vil blive overrasket over strømpernes blødhed, temperaturregulerende effekt og meget mere.

Er du i stedet mere til økologi, og ønsker at finde strømper inden for dette felt, så er du også det helt rette sted. Her tilbyder vi nemlig anbefalinger inden for økologisk bomuld samt økologisk uld strømper. Herrestrømperne giver dig god samvittighed da de er produceret bæredygtigt.

Bemærk at Klimavenligt-tøj ikke er en webshop men vi ønsker blot at bringe forøget fokus på bæredygtigt tøj og derfor har vi samlet et bredt udvalg af bæredygtigt tøj.

Vi håber du finder hvad du skal bruge, og hvis ikke, så er du mere end velkommen til at tage fat på os, så vil vi hjertens gerne være behjælpelige med at finde de helt perfekte bæredygtige strømper til dig.