Sweatpants

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Sweatpants fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtige sweatpants

Klimavenligt-tøj har her samlet interessante bæredygtige sweatpants i ensfarvet designs. Der er spændende brands såsom danske JBS of Denmark, der eftersignende er et high-end ‘hygge’ tøjmærke, der hverken går ned på kvalitet eller bæredygtighed.

Disse sweatpants er også kendt som hyggebukser men fortvivl ej. De kan både bruges som afslapning på sofaen men i aldeleshed også til hverdagsbrug. Sweatpants du finder her er typisk fremstillet af bambus, som gør hyggen endnu mere behagelig og blødt.

Det lyder meget godt med bambuskvaliteten, men det er i særdeleshed også vigtigt at certificeringerne er en del af tøjet, for netop ved certificeringer er os som forbrugere forsikret om at der er værnet om miljøet og bæredygtigheden ikke kun findes i enkle led i forsyningskæden, men gerne hele vejen igennem forsyningskæden fra bambusstammen til det færdige produkt.

Hos Klimavenligt-tøj.dk er vi i den heldige situation, at vi ikke er en webshop, og derved ikke skal forsøge at skubbe produkter ud af døren. Derimod så er vi dit foretrukne univers inden for bæredygtigt tøj. Derfor er dette vores fineste anbefalinger for bærdygtige sweatpants. Vi håber I kan lide dem, ellers er I mere end velkommen til at kontakte os og så vil vi gøre vores for at imødekomme dine ønsker til bæredygtigt tøj.

Er du yderligere interesseret i at vide mere om bæredygtigt tøj, så kan du besøge vores adskillige informative sider der beskriver alt fra de mange certificeringer der findes, til vores fine blog-sektion, hvor du bl.a. kan læse om hvorfor du skal vælge økologisk bomuld fremfor den konventionelle bomuld. Du kan finde vores blog her.