Undertøj mænd

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige Undertøj mænd fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtigt undertøj til herre

I kategorien undertøj finder du bæredygtige boxershorts (de løse), briefs, lange underbukser (long johns) og tights (underbukser).

De forskellige typer undertøj til mænd har forskellige gode egenskabe, brugssituationer og følelse på kroppen. Er du til undertøj der ikke sidder stramt men tværtimod løst så skal du tage et kig på bæredygtige boxershorts. Er du derimod til undertøj der sidder tæt mod kroppen så kig efter de såkaldte tights.

Bambus undertøj til mænd

Os fra Klimavenligt-tøj anbefaler i særdeleshed bambus tights el. boxershorts som er temperaturregulerende, antibakterielt og besidder mange flere gode egenskaber du kan læse om, ved at klikke her.
Er du til undertøj uden ben, så skal du tage et kig på vores briefs.
Sidst men ikke mindst så har vi også samlet en række lange underbukser der er ekstra gode til kulden.

Husk altid at kigge efter certificeringer. Såfremt du ønsker den bedst mulig certificeret undertøj, skal du kigge efter GOTS-certificeringen.

Vi håber du finder noget bæredygtigt undertøj du kan bruge, og såfremt du mener der er mangler og/eller har forslag til tilføjelser, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@klimavenligt-tøj.dk

Naturligvis er undertøjet produceret efter bæredygtige princippet.

Husk at Klimavenligt-tøj ej er en webshop men blot en formidler af et bæredygtigt fokus målrettet mod bæredygtigt tøj. Har du ris eller ros, så er du mere end velkommen til at kontakte os.