T-shirts

Her finder du et bredt udvalg af bæredygtige T-shirts fra danske webshops og bæredygtige tøj brands der sælger og producerer miljøvenligt, klimavenligt, Co2 neutralt og/eller økologisk tøj med en ansvarlig produktion. De er typisk lavet af kendte bæredygtige materialer som økologisk bomuld, uld, bambus, hamp, hør, lyocell el. genanvendte materialer.

Filter

Bæredygtige t-shirts

En t-shirt findes i forskellige varianter, med forskellige syninger, materialer og med forskellige certificeringer. Her på siden har vi samlet en række bæredygtige t-shirts, som vi håber du kan bruge.

Du finder her blandt andet de lækre og populære bambus t-shirts, som er blødere end den almindelige t-shirt af bomuld. Selvom bambusmaterialet er blødere, så er bomuld altid en sikker vinder, og det finder du også her på siden. Gå efter økologisk bomuld, for at sikre bedre vilkår til bomuldsbønderne samt bedre vilkår for planteten. Er du i tvivl om hvorfor du burde købe økologisk bomuld fremfor den konventionelle bomuld, så kan du læse meget mere om det i vores blogindlæg som du finder her.

Noget du især også skal være opmærksom på, når du handler online og køber nyt tøj er at kigge efter certificeringer. Vi har – til alles fordel – skrevet en række videns artikler om netop tekstil certificeringer. Her kan du blandt andet læse om BCI-initiativet om bedre bomuld eller den bedste, i følge os, i klassen nemlig den såkaldte GOTS-certificering.

Klimavenligt-tøj er et univers af bæredygtigt tøj med videnformidling og IKKE en webshop. Har du rettelser eller tilføjelser, så er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@klimavenligt-toj.dk